Tapas kookworkshop in ProefLokaal Limburg

Deze workshop vindt plaats in onze eigen kookstudio in ProefLokaal Limburg, een eigen locatie van ons. ProefLokaal Limburg bevindt zich op hetzelfde terrein als De Braampeel.

U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee. Onze chef-kok zal uitleg geven over het te bereiden menu en de producten die hierbij gebruikt worden, daarna gaat u zelf aan de slag! Tijdens de workshop worden er brood en tapenade gepresenteerd, ook zijn alle drankjes uit ons standaard assortiment inbegrepen!

Een kookworkshop is een leerzame maar vooral ook gezellige manier van informeel samenzijn. Smaakvol genieten van hetgeen dat onder leiding van de chef-kok wordt bereid én naderhand wordt genuttigd in de sfeervolle dinerkamer, of bij aangename condities op het terras. De menusamenstelling is altijd aangepast aan het seizoen, zodat optimaal gebruik kan worden gemaakt van de diverse smakelijke streekgerelateerde producten. Na ontvangst met een kopje koffie of thee en kennismaking met de 'chef' volgt, onder het genot van een hapje en een drankje, de menubespreking en de verdeling van de taken. Aansluitend wordt er gekookt en worden de tafels in gereedheid gebracht. Daarna volgt uiteraard het diner.

Omdat wij met all-in prijzen werken, dient de groep uit minimaal 10 personen te bestaan (u betaalt voor minimaal 10 personen). Boven de 15 personen dienen wij een extra kok in te zetten, dit bedraagt eenmalig €100,-.

Tijdsduur

4,5 uur

Aantal personen

Minimaal 10 personen

Vanaf

€ 5,00

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

© De Braampeel 2019  |  home  |  privacy  |  reserveren  |  contact
Algemene Voorwaarden | Realisatie: Dielissen